1. CERINTE MINIME PENTRU SISTEMUL DE CALCUL

Daca doriti sa vedeti si un filmulet pe aceasta tema faceti click AICI !

Sistem de operare: Microsoft Windows 32-bit 98 / NT / 2000 / 2003 / XP / ME / Vista / WIN7 Intel x86;
Procesor: Processor Intel Pentium 566 (se recomanda 1GHz)

Memorie RAM: Minimum 512 MB RAM (se recomanda peste 1GB RAM)
Adaptor video: SVGA (se recomanda OpenGL )
Memorie video: 2MB (se recomanda peste 64MB)

Dispozitiv stocare date (Hard disk): peste 300 MB spatiu liber (se recomanda peste 1GB)
Cititor CD-ROM / DVD: necesar la instalarea GStarCAD
Dispozitive periferice: mouse, tastatura etc.

Monitor:  14″ (se recomanda minim 17″)

2. INSTALAREA SI ACTIVAREA LICENTEI GstarCAD

Daca doriti sa vedeti si un filmulet pe aceasta tema faceti click cu butonul din stanga mouse-ului AICI !

Licentierea programului GstarCAD, se realizeaza pe baza codurilor de autorizare furnizate de producator.

Procedura de instalare este urmatoarea:

1. Descarcati (download) de pe site kitt-ul de instalare.

2. Faceti dublu-click cu mouse-ul pe fisierul de instalare (GstarCAD… .exe) si procesul de instalare a aplicatiei se initiaza automat.

3. La inceput se deschide o fereastra de dialog care afiseaza textul “Wellcome to GstarCAD 2020 … Setup Wizard”. Faceti click pe butonul „Next” pentru a continua.

4. In fereastra de dialog “License Agreement”, dati click pe butonul “I Agree” pentru a continua.

5. In fereastra Personalize the Product introduceti in spatiile goale (User Name si Company Name) numele utilizatorului, compania si apoi dati click pe butonul „Next”.

6. Cand apare fereastra  pentru Optiunea de instalare (Install Option), selectati (cu bifa) instalarea componentelor VBA necesare (optiune implicita) si dati click pe butonul „Next”.

7. Se deschide fereastra  Choose Destination Folder in care puteti selecta directorul de destinatie pentru fisierele de instalare a soft-ului GstarCAD. Pentru a schimba locatia dati click pe butonul “Browse”. Puteti selecta folderul unde doriti sa fie instalata aplicatia (prin click pe butonul Browse, selectarea folderului de destinatie in fereastra Browse For Folder si apoi click pe OK) sau puteti alege calea implicita “C:Program Files/Gstarsoft”.  In final faceti click pe butonul „Next”.

8. Se deschide fereastra Installation Wizard unde puteti bifa optiunea de afisare a iconitei de start pe ecran (Create desktop shortcut). Faceti click pe butonul „Next”.

9. Se deschide fereastra Start Copying Files. Verificati daca setarile curente (Current Settings) sunt corecte. Daca da, faceti click pe butonul „Install” si incepe instalarea. Asteptati pana se finalizeaza procesul de instalare; dureaza cca. 4 minute.

10. O data finalizata instalarea, se deschide fereastra Completing GstarCAD 2011 Setup Wizard de unde puteti alege optiunea de rulare a aplicatiei ( Run GstarCAD 2011 …) si, eventual, pe cea de citire a documentatiei de asistenta (Read Help Document). Dati click pe butonul „Finish” pentru a incheia instalarea.

11. Se deschide fereastra de activare (Select Activation Mode) de unde puteti selecta modul de activare: Hardware, Software sau Trial. De aici se poate incepe lucrul cu versiunea de testare (implicita) lasand bifata optiunea coresunzatoare (Trial) si facand click pe butonul „Next”.

Pentru activarea licentei pentru celelalte versiuni cititi Ghidul de instalare si activare GstarCAD.