GstarCAD oferă peste 100 de instrumente unice și inovatoare, cum ar fi “Collaboration”, “Area Table”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Ele au fost concepute pentru a vă accelera semnificativ viteza de proiectare.

Cu noile modele de teme și pictograme în culori atractive, GstarCAD 2020 îți oferă o interfață cuprinzătoare și familiară pe care o poți personaliza cu ușurință.
GstarCAD 2020 îți oferă o interfață cuprinzătoare și familiară pe care o poți personaliza cu ușurință. Noile teme în culori închise atractive și modelele noi de pictograme îți vor reduce solicitarea ochilor. De asemenea, îți stă la dispoziție afișarea și rearanjarea unor elemente precum barele de instrumente, modul de afișare a barei de comandă, comutarea spațiilor de lucru, schimbarea temelor de interfață, personalizarea propriei interfețe și activarea barei de stare. Barele de instrumente și bara de comandă pot fi, de asemenea, poziționate oriunde pe ecran sau chiar conectate.

Proprietăți rapide, “Quick Properties”, este un set de proprietăți ale obiectelor afișate în paleta de proprietăți. GstarCAD 2020 este capabil să adapteze, să personalizeze proprietățile rapide pentru a răspunde nevoilor tale.
Proprietăți rapide, “Quick Properties”, este un set de proprietăți ale obiectelor afișate în paleta de proprietăți. GstarCAD 2020 este capabil să personalizeze propriile proprietăți rapide, poți să decizi să-ți fie afișat tipul de obiect preferat cu proprietățile obiectelor selectate pentru a economisi spațiul limitat de desenare.
În meniul Quick Properties ai posibilitatea de a alege tipurile și proprietățile obiectului pe care le dorești să apară în paleta Quick Properties. Ți se permite să activezi și să dezactivezi proprietățile obiectelor, după propriile nevoi. În plus, poți suprascrie Proprietățile generale pentru toate tipurile de obiecte și poți restabili setările pentru proprietățile rapide.

GstarCAD 2020 suportă formatul de fișier .IFC pentru import și export. IFC (Industry Foundation Classes) este un format standard utilizat în domeniul construcțiilor care oferă interoperabilitate între diferite aplicații software.
Deoarece formatul IFC este acceptat în GstarCAD 2020, poți importa și exporta fișiere în formatul standard IFC, precum și vizualiza modele 3D pe categorii putându-le gestiona confortabil.