GstarCAD_AutoCAD_update

Ce este nou în GstarCAD 2023

  GstarCAD vine și în versiunea 2023 nu mai puțin de 25 de funcții noi și îmbunătățiri, cu performanțe și compatibilitate remarcabile menite să vă facă munca de proiectant mai ușoară.

GstarCAD este un software CAD alternativ bine-cunoscut având o compatibilitate ridicată cu ACAD. Cu aproape 30 de ani de îmbunătățire continuă și inovație optimizată pe baza feedback-ului clienților, astăzi GstarCAD a ajuns departe ca performanță, stabilitate și alți indicatori cheie și devine lider în software-ul CAD din lume, un prieten de nădejde pentru proiectanții din multe domenii.

GstarCAD 2023 este înalt optimizat ca performanță permițând procesarea paralelă și cu mai multe nuclee (Multi-Core). Performanța operațiunilor curente, cum ar fi „OPEN”, „QSAVE”, „PLOT”, „COPY” și mai multe comenzi sunt semnificativ mai rapide decât la alte programe CAD.

Depanatorul LISP și Visual Basic pentru Aplicații (VBA) a fost integrat în GstarCAD 2023. În același timp GstarCAD 2023 GRX este perfect compatibil cu API-urile ObjectARX 2020 ale AutoCAD, programele putând fi compilate, încărcate și folosite cu succes fără a mai fi nevoie de editarea codului.

În GstarCAD 2023, NaviCube este acceptat pentru a îmbunătăți experiența vizualizării. Este un instrument de navigare care este afișat atunci când se lucrează în 2D (model space) sau în stilul vizual 3D, care permite trecerea mai ușoară între vizualizările standard și cele izometrice.

Cooperăm cu dezvoltatorii locali pentru a oferi soluții industriale clienților. Astăzi, sute de aplicații profesionale rulează pe GstarCAD pentru industriile care implică arhitectura, ingineria și construcțiile (AEC), mecanica și producția, electrica și electronica, sistemul informațional geografic (GIS), topografia și cartografia, ingineria civilă etc. Le găsiți pe toate aici: https://www.gstarcad.net/application/

GstarCAD 2023 vă stă la dispoziție gratuit timp de 30 de zile. Îl găsiți în pagina Download a site-ului.

Testați-l ! Nu veți regreta !