Deoarece formatul IFC este acceptat în GstarCAD 2020, poți importa și exporta fișiere în formatul standard IFC precum și vizualiza modele 3D pe categorii putându-le gestiona confortabil în GstarCAD.

Mai multe caracteristici noi adăugate în GstarCAD Collaboration, îi ajută pe proiectanții CAD să lucreze împreună, simultan, într-un mediu de referință de desene comune.
GstarCAD Collaboration permite colaborarea interdepartamentală și între echipele de proiectare bazată pe desenele DWG, permițând proiectanților/desenatorilor să urmărească ușor și să revină la orice versiune anterioară și, de asemenea, să localizeze modificările de proiectare printr-un singur clic, asigurând calitatea proiectului și precizia generală. Pentru a îmbunătăți în continuare eficiența echipei de proiectare, GstarCAD 2020 adaugă mai multe caracteristici noi în colorare/Coloration, cum ar fi repere/ Milestone, ramuri de proiect/ Project Branches, înregistrări export/Export Logs, modificări ale vederilor/View Drawing și relocarea fișierelor de referință/ Reference File Relocation.

Importă text TrueType, geometria și imaginile raster dintr-un fișier PDF sau substrat într-un desen curent ca obiecte GstarCAD și exportă desene în fișiere PDF.
Din ce în ce mai mulți proiectanți simt nevoia să editeze fișiere PDF vectoriale direct în GstarCAD, mai degrabă decât să importe un pdf ca referință. GstarCAD 2020 poate nu doar să insereze fișierul PDF ca substrat ci are și capacitatea de a edita obiectele PDF importate și de a exporta PDF-ul cu o calitate înaltă.
GstarCAD îți permite să imporți obiectele dintr-un fișier PDF ca obiecte editabile. Poți accesa Import PDF din File-Import-PDF, poți introduce comanda PDFIMPORT sau făcând clic pe Insert Tab- Import Panel-PDF Import. Selectează un fișier PDF, după ce faci clic pe butonul Open va apărea caseta de dialog Import PDF.
Așa cum știi, GstarCAD are capacitatea de a exporta în diverse formate de fișiere, precum DWF, DWFX, WMF, EMF, SAT, STL, EPS, DXX, BMP, DWG. GstarCAD se concentrează pe experiența utilizatorului, dezvoltă și introduce funcții pe care utilizatorii le solicită cel mai mult și în mod constant.
GstarCAD 2020 acceptă exportul în formatul de fișiere PDF. Puteți accesa această caracteristică din butonul File – Export – PDF sau prin introducerea EXPORTPDF din linia de comandă.

Suportul pentru monitoarele de înaltă rezoluție continuă să fie îmbunătățit în GstarCAD 2020 pentru a asigura cea mai bună experiență de vizualizare posibilă chiar și pe ecrane 4K și mai mari. Elementele utilizate frecvent ale interfeței cu utilizatorul, cum ar fi pagina de Start, linia de comandă, paletele, casetele de dialog, barele de instrumente și prinderile (grips) sunt scalate corespunzător și afișate conform setării Windows.

Mai multe obiecte acceptate de comanda JOIN în GstarCAD 2020. Acum, comanda JOIN nu numai că acceptă linie și polilinie, ci acceptă și arc și spline.

Astăzi sute de aplicații profesionale și soluții industriale funcționează pe platforma GstarCAD. În GstarCAD 2020 interfața GRX a fost perfecționată, este mai prietenoasă, și le permite dezvoltatorilor să își implementeze mai ușor aplicațiile pe GstarCAD.