DWG FastView deschide rapid desene multiple și permite funcțiile PAN și ZOOM. Răspunde cu mare viteză la deschiderea fișierelor. Are performanță stabilă chiar și pentru fișiere mari.

Aplicație cross platform. Lucrează pe net, telefon mobil și calculator.

Cu un singur cont accesați fișierele proiectului stocate în cloud dintr-un browser, de pe telefon, tabletă sau calculator, oricând, de oriunde, partajați sau faceți schimb de desene convenabil și în siguranță.

Pe lângă instrumentele pentru vizualizarea cu precizie a desenelor CAD, puteți găsi și funcționalitățile sale privind redactarea și proiectarea ridicate la un nou nivel. Mai jos vom vedea cum să începeți cu funcțiile de care nu vă puteți lipsi: Mouse simulat, Snap, Măsurare coordonate și Tastatură.

Mouse-ul simulat

Când selectați un punct pe un desen cu degetul,  probabil că adesea aveți probleme cu blocarea vederii. Cu mouse-ul simulat, această problemă nu vă mai deranjează. În timpul redactării sau măsurării, doar apăsați lung ecranul cu degetul timp de aproximativ 1 secundă, veți vedea un cursor albastru cruce care vă va ajuta să selectați cu precizie. Afișarea mouse-ului simulat este combinată cu funcția Magnifier, lucrul cu ele făcând din precizie un deliciu !

Poziția implicită a mouse-ului simulat este afișată în partea stângă sus a ecranului, de asemenea, puteți schimba dimensiunea și poziția acestuia conform obiceiurilor dvs. din Setări.

Snap

Funcția Snap este foarte necesară în redactarea și măsurarea CAD. Pentru a obține o imagine precisă, noua versiune oferă 10 tipuri de mod Snap, inclusiv Endpoint, Midpoint, Center, Node, Quadrant, Intersection, Insert, Perpendicular, Tangent și Nearest. Puteți alege să deschideți sau să închideți anumite moduri din Setări.

În afară de modurile Snap enumerate, Urmărirea obiectelor de tip Object Snap și Urmărirea polară sunt, de asemenea, adăugate la noua versiune, cu care vă puteți bucura de aceeași funcție snap pe dispozitive mobile similară cu cea din GstarCAD pe computer. De asemenea, cele două opțiuni pot fi deschise sau închise din Setări în funcție de necesități.

Măsurați coordonatele

Măsurarea coordonatelor unui punct specificat este solicitată de utilizatorii din întreaga lume. Bazându-se pe măsurarea anterioară a zonei și a distanței, opțiunea „ID Point” este adăugată la această nouă versiune. În timp ce trageți în cercul verde, se va afișa o lupă în partea de sus a ecranului. În combinație cu funcția Snap, măsurarea ar putea fi mult mai rapidă, mai ușoară și mai precisă.

Tastatură

Pentru a face mai convenabil redactarea pe dispozitivul mobil, DWG FastView for Mobile 2.4.1 oferă o tastatură foarte puternică. Cu aceasta, puteți edita direct coordonatele polare sau coordonatele relative.

De exemplu, să trasăm o linie. După ce specificați două puncte ale unei linii cu comanda Linie, va apărea tastatura, afișată ca panou alb. Coordonarea polară este afișată implicit când tastatura pornește pentru prima dată, în care puteți edita lungimea (8000) și unghiul (25). Sau puteți converti coordonate polare într-un mod relativ de coordonate prin comanda de comutare pe tastatură și introducând Incrementul X, Y.

În afară de cele menționate mai sus din 2.4.1, alte funcții noi, cum ar fi comanda Mirror, Editare simplă a entității; optimizări cum ar fi modificarea textului, linia indicatoare și capul săgeții pentru notație, introducere Mtext și Smart Pen optimizat etc., toate acestea fac din DWG FastView for Mobile mai mult decât un vizualizator CAD. Sub premisa afișării precise, această actualizare acordă o importanță mai mare măsurării și redactării corecte pe dispozitivul mobil.

Sunteți impresionat de acest software gratuit și comod ? Acum este timpul să vă bucurați de proiectare oricând, oriunde. Obțineți DWG FastView pentru mobil 2.4.1:

APP Store:

https://itunes.apple.com/app/id456933691

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gstarmc.android

Aflați mai multe de aici: https://en.dwgfastview.com/cloud/

Lasă un răspuns