Performanță și inovație

GstarCAD 2020 este gata de utilizare pentru proiectanții, tehnicienii și desenatorii din diverse domenii de activitate !
GstarCAD este un binecunoscut software CAD alternativ, de înaltă compatibilitate cu AutoCAD©.

GstarCAD 2020
Alternativă excelentă ACAD

După aproape 30 de ani de continuă îmbunătățire și permanentă inovație, astăzi GstarCAD se situează în frunte în ceea ce privește performanța, stabilitatea și alți indicatori cheie devenind un software CAD de prim rang.
Cu o performanță dintre cele mai bune și instrumente de proiectare/desenare mai eficiente, o compatibilitate perfectă și funcționalități complete, GstarCAD 2020 îți oferă o experiență excelentă în proiectarea inginerească și arhitecturală și devine o alternativă CAD așa cum ți-o dorești !

GstarCAD 2020 vine cu o optimizare completă 3D, caracteristici practice noi și îmbunătățiri importante, ceea ce face ca proiectarea să fie mai fluentă și eficientă.

Compatibilitate perfectă
Dacă ai fost un utilizator ACAD, vei fi impresionat de nivelul ridicat de compatibilitate. Vei crea și gestiona desene rapid, exact în maniera în care erai obișnuit. În doar 15 minute, te vei simți familiar cu GstarCAD.

Licențiere flexibilă
Politica de licențiere GstarCAD este flexibilă și simplă. Licența și abonamentul sunt perpetue, fără limită de timp. Poți alege tipul de licență și poți decide când faci upgrade.

Performanță excelentă
Performanțele ridicate joacă un rol important în GstarCAD. Performanța comenzilor obișnuite, cum ar fi „OPEN”, „QSAVE”, „PLOT”, „CLIP”, „TRIM”, „PASTE”, „MOVE”, „SELECTION DINAMIC” și a multor altor comenzi sunt semnificativ mai rapide decât la alte software-uri CAD.

Instrumente inovatoare
GstarCAD oferă peste 100 de instrumente unice și inovatoare, cum ar fi “Collaboration”, “Area Table”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Ele au fost concepute pentru a-ți accelera semnificativ viteza de proiectare.

Interfață nouă
Cu noile modele de teme și pictograme în culori atractive, GstarCAD 2020 îți oferă o interfață cuprinzătoare și familiară pe care o poți personaliza cu ușurință.

Proprietăți rapide
Proprietăți rapide, “Quick Properties”, este un set de proprietăți ale obiectelor afișate în paleta de proprietăți. GstarCAD 2020 este capabil să adapteze, să personalizeze proprietățile rapide pentru a răspunde nevoilor tale.

Formatul de fișier .IFC pentru import și export
Deoarece formatul IFC este acceptat în GstarCAD 2020, poți importa și exporta fișiere în formatul standard IFC, precum și vizualiza modele 3D pe categorii putându-le gestiona confortabil în GstarCAD.

Caracteristici de colaborare
Mai multe caracteristici noi adăugate în GstarCAD Collaboration, îi ajută pe proiectanții CAD să lucreze împreună, simultan, într-un mediu de referință de desene comune.

Import și export PDF
Importă text TrueType, geometria și imaginile raster dintr-un fișier PDF sau substrat într-un desen curent ca obiecte GstarCAD și exportă desene în fișiere PDF.

Îmbunătățirea 3D
GstarCAD 2020 îți aduce un 3D uimitor prin reconstruirea completă a sistemului 3D, îmbunătățirea performanței 3D, a funcționalităților 3D, a rezultatului și preciziei afișării.

Îmbunătățirea afișajului pentru monitorul 4K
Suportul pentru monitoarele de înaltă rezoluție continuă să fie îmbunătățit în GstarCAD 2020 pentru a asigura cea mai bună experiență de vizualizare posibilă chiar și pe ecrane 4K și mai mari. Elementele utilizate frecvent ale interfaței cu utilizatorul, cum ar fi pagina de Start, linia de comandă, paletele, casetele de dialog, barele de instrumente și prinderile (grips) sunt scalate corespunzător și afișate conform setării Windows.

Îmbunătățirea comenzii JOIN
Mai multe obiecte acceptate de comanda JOIN în GstarCAD 2020. Acum, comanda JOIN nu numai că acceptă linie și polilinie, ci acceptă și arc și spline. Două obiecte spline devin o spline după Join.

Îmbunătățirea interfeței pentru dezvoltatori (GRX)
GstarCAD oferă o interfață de dezvoltare secundară prietenoasă în virtutea faptului că până acum GstarCAD a colaborat cu sute de dezvoltatori din întreaga lume pentru a oferi soluții industriale pentru clienți.
Pentru mai multe informații despre soluțiile de dezvoltare secundară ale GstarCAD accesează link-ul https://www.gstarcad.net/application/

Lasă un răspuns