Afișez singurul rezultat

 • GstarCAD 2022 Academic

  GstarCAD 2023 Academic

  Evaluat la 0 din 5
  240 lei

  Versiunea Academic este furnizată în condiții speciale fiind destinată pentru uz educațional. Licența se acordă elevilor, studenților și unităților școlare cu profil tehnic (universități și școli cu profil tehnic) care au în programa educațională studiul desenului tehnic sau utilizează în procesul educativ software pentru desen tehnic. Licența GstarCAD Academic se acordă anual. Versiunea GstarCAD Academic este, practic, versiunea Professional la care pe desenele tipărite apare un marcaj special pe fundal (watermark) cu însemnele GstarCAD.

  Dacă sunteți student sau profesor la universitate (profil tehnic), colegiu tehnic sau liceu cu profil real este exact ceea ce vă trebuie. Prețul este extrem de mic sau lipsește cu desăvârșire (atunci când se ajunge la un acord între furnizor și instituția de învățământ interesată). Este o alternativă de succes la AutoCAD®.

  Ca să aveți acces la această versiune va trebui să faceți o solicitare către noi în nume personal (pentru o licență – cu avizul unității de învățământ) sau al instituției de învățământ (pentru un număr determinat de licențe).