GstarCAD Academic

Diferența față de versiunea Professional este că desenele tipărite au un marcaj special pe fundal (watermark) cu însemnele GstarCAD.

GstarCAD Standard

GstarCAD Standard este un software CAD ieftin și de bună calitate având toate posibilitățile de lucru specifice aplicațiilor 2D avansate. Dacă nu ai nevoie de 3D este programul perfect pentru tine!

GstarCAD Professional

GstarCAD Professional este un program CAD complet care include și facilități 3D. Este nativ DWG, oferă suport și compatibilitate completă cu AutoCAD. Toate operațiunile în modul 3D au o viteză de execuție ridicată și au loc în timp real.

GstarCAD Mechanical

Este programul cel mai bun pentru ingineri mecanici având, pe lângă capacitatea de lucru în 3D, conlucrarea cu echipamentele CNC și o bibliotecă masivă de repere. Acoperind toate domeniile de proiectare mecanică, GstarCAD Mechanical este un program de proiectare și desen profesional, conceput în special pentru producție. GstarCAD Mechanical este pe deplin compatibil cu desenele ACM.

GstarCAD Architectural

Este o soluție mai convenabilă, mai rapidă și mai rentabilă pentru desenarea de planuri și construcții arhitecturale.  GstarCAD Architecture utilizează componente constructive asociative și parametrice pentru a crea desene bazate pe tehnologii obiect. Desenele 2D și modelele 3D sunt generate în mod sincron atât pentru satisfacerea cerințelor de desen de construcție cât și vizualizarea 3D a clădirii. Este programul cel mai bun pentru arhitecți având, pe lângă capacitatea de lucru în 3D, o bibliotecă vastă de elemente și obiecte de arhitectură.

GstarCAD Collaboration

A fost creat pentru a încuraja și facilita lucrul rapid, eficient și de la distanță între partenerii de proiect, pentru a scurta timpul de concepție a unui proiect și suprapunerea etapelor de realizare a acestuia prin conlucrarea directă, sincronizată și simultană pe același proiect a proiectanților de diferite specialități ceea ce permite reducerea erorilor de proiectare și costurile acesteia. GstarCAD Collaboration asigură accesul în timp real la ultimele modificări ale proiectului și accelerează comunicarea între membrii echipei de proiectare.