BALANCE LIFE s.r.l. este distribuitor autorizat în Romania pentru produsele Gstarsoft.

În anul 2010, GstarCAD a ajuns în România din dorința celor de la IOAN Co, al căror moștenitor este Balance Life, de a oferi arhitecților și inginerilor români, un program de proiectare CAD de calitate, la un pret cât mai mic. După ce a distribuit intens ZWCAD, IOAN Co a optat pentru un soft de proiectare mai ieftin și mai eficient.

Prin distribuția GstarCAD, BALANCE LIFE SRL vine, pentru utilizatorii din România, cu soluția software de proiectare CAD care garantează obținerea satisfacției clienților săi răspunzând la două deziderate majore, : performanța ridicată și prețul minim.

GstarCAD este produs de Suzhou Gstarsoft Co., Ltd, companie fondată în anul 1993 pentru a dezvolta extensii suplimentare și profesional-orientate spre Firefox pentru AutoCAD©. Gstarsoft a dezvoltat propria platformă CAD, GstarCAD, compatibilă cu AutoCAD© în ambele sensuri.

Astăzi Gstarsoft este recunoscut ca un furnizor de primă mână de programe de proiectare CAD 2D/3D și soluții software pentru industrii ce implică arhitectura și ingineria construcțiilor (AEC), mecanica, fabricația de diverse bunuri, electronica și electrotehnica, sistemul informațional geografic (GIS), topografia și cartografia și altele. Având în spate aproape 30 de ani de istorie plină de succes de practică și inovare tehnologică, Gstarsoft s-a dedicat furnizării de programe de proiectare și soluții CAD rapide și puternice, compatibile DWG. Succesul său remarcabil este atestat de cele peste 500 de mii de instalări ale produselor GstarCAD și peste 10 milioane de utilizatori ai aplicației de vizualizare fișiere dwg FastView, din peste 100 de țări.
GstarCAD se bazează pe drepturi de proprietate intelectuală independente și tehnologii de bază brevetate, deținute de Gstarsoft.
Având un raport preț-calitate excelent, GstarCAD este recomandat în special persoanelor fizice autorizate (PFA), microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, fără ca lista să se oprească aici.
GstarCAD, ca program de proiectare CAD, este util în toate domeniile industriale în care este nevoie să fie create, editate, vizualizate sau tipărite documentații tehnice grafice în format electronic de tipul DWG. GstarCAD și-a dovedit utilitatea în domenii precum arhitectura, ingineria în construcții, geodezia ca și în cartografie, topografie și cadastru. Industria mecanică, aeronautică, electronică sau electrotehnică sunt și ele beneficiare ale programelor GstarCAD. Firme puternice din Europa, Asia, Africa, America Latina și America de Nord au optat să lucreze cu GstarCAD (exemplificăm cu Siemens - companie germana care activeaza in domeniile industrial, energetic, sanatatePhilips - companie olandeza producatoare de aparatura electronica, electrica și electrocasnica, iluminat, imagistica medicalaNokia - producător finlandez de echipamente și software de comunicații Samsung - producator coreean de aparate electronice, electrocasnice, telefonie, IT Lenovo - companie chineză de IT si lider in productia de PC-uri Sony - companie japoneza producatoare de aparatura electronica si video, echipamente de comunicații și IT Orascom - firma egipteana de constructii Mills Solaris - firmă braziliană de leasing de echipamente de construcții Bombardier - conglomerat canadian producător de avioane, locomotive și alte tipuri de vehicule Boeing - fabricant american de avioane civile și militare – pentru detalii dați clic AICI)

Nativ DWG, GstarCAD este complet compatibil cu AutoCAD© în formatul de date, suportând cele mai recente formate DWG / DXF, până la versiunea 2021. GstarCAD este o alternativă inovatoare la programele AutoCAD© și MicroStation© față de care oferă un mediu de lucru extrem de asemănător, având interfața, comenzile, meniurile, script-urile etc. similare permițând astfel utilizatorilor folosirea experienței acumulate în lucrul cu acestea. Performanța este ilustrată în tabelul de mai jos:

GstarCAD 2021 vs. AutoCAD 2021
Pornirea programului, deschiderea desenelor, salvarea acestora și tipărirea lor se face mai repede și folosind mai puțină memorie.

VIDEO – prezentare generală GstarCAD 2020

Pe lângă calitățile sale tehnice și de performanță incontestabile, ceea ce face ca GstarCAD să fie deosebit de atractiv și competitiv pe piața de aplicații software de proiectare CAD, este prețul.

Tabelul de mai jos este suficient de grăitor în acest sens.

Criterii
 GstarCAD 
 AutoCAD 
 Funcționalitate
99 %
100 %
 Compatibilitate
99 %
100 %
 Stabilitate
98 %
100 %
 Preț
∼25 % *
100 %
 Licență
pe viață/anuală
anuală

* din subscripția anuală Autodesk

De asemenea, politica de licențiere GstarCAD este flexibilă și simplă. Licența poate fi perpetuă, fără limită de timp iar dacă dorești poți face o subscripție anuală. Poți alege tipul de licență și poți decide când faci upgrade.

GstarCAD este un soft ieftin care oferă performanță și eficiență.

Testați GstarCAD și nu veți fi dezamăgiți ! GARANTAT !