Orice program (software / aplicație) de pe site-ul nostru poate fi achiziționat atât prin comandă on-line, prin intermediul facilităților site-ului gstarcad.ro cât și prin comandă directă (prin email, telefon, WhatsApp).

A. COMANDA ON-LINE

Pasul 1. Alegere produse
Faceti clic pe Cumparare din meniul principal (orizontal) si selectati Produse. Din pagina deschisa, faceti clic pe butonul de comanda aflat in dreptul produsului dorit. Apasati pe butonul MAI CUMPAR , daca doriti sa mai adaugati un produs la cumparare. Daca nu, treceti la pasul 2.

Pasul 2. Finalizare comanda
Faceti clic pe butonul DU-TE LA CASA , daca ati terminat cu selectarea produselor.

Pasul 3. Intrare/Deschidere cont
Daca aveti un cont deschis scrieti nume utilizator si parola in zona Membru si apasati butonul INTRA IN CONT care va duce la pasul urmator (4). Daca ati gresit pe undeva veti primi un mesaj pentru corectare eroare. Daca nu, se deschide pagina in care veti avea confirmarea deschiderii contului. Daca totul este OK, apasati pe butonul CONTINUA si treceti la pasul urmator (4).

Pasul 4. Completare date de livrare
Completati rubricile din pagina cu datele de livrare. Daca aveti modificari, puteti sa le faceti. Daca nu, prin apasarea butonului CONTINUA veti ajunge la pagina cu datele de facturare. Selectati modalitatea de plata si apasati butonul CONTINUA pentru a trece la pasul 5.

Pasul 5. Confirmare si lansare comanda 
Apasati butonul CONFIRM COMANDA, daca datele inscrise in pagina de confirmare comanda sunt corecte. Se lanseaza comanda. Daca aveti modificari de facut, apasati butonul MODIFIC si treceti la pasul 6.

Pasul 6. Modificare comanda
In aceasta pagina veti putea face modificarile dorite in comanda. Dupa efectuarea modificarilor se procedeaza ca la pasul 5. In cazul in care doriti sa renuntati la comanda facuta apasati pe butonul CONTINUA care va retrimite la pagina de start (prima pagina), de unde veti putea relua procesul.

B. COMANDA DIRECTA 

Ne puteti comunica cerintele dumneavoastra prin e-mail (office@gstarcad.ro) sau telefon (0741173033). In comanda este nevoie sa specificati:

  • denumirea exacta a produselor si numarul de licente dorite;
  • datele dvs. de identificare: denumire firma, sediu, CIF/CUI pentru persoane juridice sau nume si adresa pentru persoane fizice;
  • datele dvs. bancare: banca si cod IBAN;
  • alte elemente legate de comanda (ex.: adresa de livrare, cod postal, telefonul si persoana de contact, modalitatea de plata, data finala de livrare, oferta de referinta etc.)

Puteti folosi FORMULARUL DE COMANDA pe care-l descarcati facand click AICI pe care sa-l trimiteti prin e-mail la adresa office@gstarcad.ro ori mesagerie (WhatsApp – 0741173033).

Daca nu aveti cont deschis apasati pe butonul CONTINUA care va deschide o pagina cu datele necesare in vederea inregistrarii (deschiderii contului). Dupa ce ati completat toate rubricile prevazute cu asterisc (*) apasati butonul CONTINUA .