Firma noastră furnizează programe de proiectare sau software specializat care se descarcă de pe site. Activarea licenței de utilizare a programului se face cu criptare software sau hardware. Activarea cu criptare software (flexnet) se face pe baza unui cod (Serial Number) transmis prin email către beneficiar, nemaifiind necesară trimiterea unui colet ci doar a unui plic cu documente (Nota de licență și, eventual, factura). Activarea hardware impune expedierea unui colet care conține un dispozitiv USB de criptare.
Atunci când se impune expedierea unui colet, în perioada de livrare pot interveni situații speciale generate de factori independenți de voința noastră (condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.) care pot conduce la întârzieri. În astfel de situații veți fi informat pe căile folosite în comunicările anterioare (telefon, e-mail etc.) urmând a se face decalarea termenului de livrare funcție de datele concrete ale situației speciale apărute.
La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului precum și conformitatea conținutul acestuia cu lista de conținut atașată lui.
COSTURI DE LIVRARE
Costurile de livrare sunt de 25 lei/colet sau 15 lei/plic în cazul folosirii unui curier rapid sau gratuit pentru plicuri transmise prin Poșta Română. Pentru orașele în care firma de curierat contactată nu are sedii se percep costuri de livrare conform listei de prețuri a acesteia. Factura emisa include taxa de transport pentru colet. Transportul plicului prin curier rapid se achită la curier.
Nu se livrează produse în afara granițelor României.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate se face în toată țara, prin curierat rapid, în termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii și plata contravalorii acesteia. Pentru produsele a căror contravaloare se achita prin transfer bancar (ordin de plata sau virament) termenul de livrare curge din momentul în care suma respectivă a intrat integral în contul firmei noastre.