GstarCAD este cunoscut ca unul dintre cele mai bune programe CAD alternative pentru proiectare și desen tehnic.

Incluzând atât trăsături 2D (versiunea Standard), cât și capabilități 3D (versiunea Professional), GstarCAD este un program CAD de proiectare care oferă compatibilitate completă cu AutoCAD©.

GstarCAD este un software de proiectare, o alternativă CAD puternică la AutoCAD©, având performanțe deosebite și un grad de compatibilitate de 99% cu acesta.

Dezvoltatorii de software de proiectare CAD specializate, apreciind performanțele GstarCAD și răspândirea acestuia în lume, migrează cu aplicațiile lor către GstarCAD asigurând compatibilitatea programelor proprii cu platforma GstarCAD.

Mulți producători de aplicații specializate au migrat de la AutoCAD© către GstarCAD.

5 MOTIVE PENTRU A ALEGE GstarCAD ?

1. Compatibilitate cu AutoCAD.
GstarCAD este 99% compatibil cu AutoCAD©. GstarCAD dă totodată posibilitatea utilizatorului de a opta pentru aceeași interfață și stil de lucru ca și celebrul software CAD de proiectare și desen tehnic.

2. Începeți activitatea imediat.
Nu este necesar să alocați un timp de învățare și nici să suportați costuri suplimentare pentru instruirea personalului. Tot ce aveți de făcut, dacă sunteți familiarizat cu AutoCAD©, este să instalați programul și să începeți lucrul.

3. GstarCAD și AutoCAD – o relație bilaterală.
GstarCAD este nativ DWG. Nu va exista nici o conversie de fișier și nici nu se vor pierde date în momentul deschiderii fișierelor realizate în AutoCAD© (AutoCAD R14 la 2021).
Acest lucru este valabil și în cazul importului de fișiere în AutoCAD© din GstarCAD.

4. Pret accesibil.
GstarCAD este un program de proiectare ieftin și performant. Costurile scăzute de achiziție sunt un atu pentru GstarCAD. Vă puteți permite astfel, cu un buget redus, să achizitionați un program de proiectare performant care vă ajută să majorați profiturile, inclusiv prin creșterea eficienței procesului de proiectare.

5. Ești protejat legal cu GstarCAD.
Suficient de mulți utilizatori CAD folosesc aplicații software nelicențiate. Motivul principal al acestui fenomen este costul ridicat de achiziție al soft-ului CAD, prețuri ce nu sunt suportabile pentru companiile mici și greu suportabile de cele mijlocii, confruntate cu o concurență ce îi obligă la ținerea costurilor serviciilor la un nivel redus, și cu atât mai puțin pentru persoanele fizice. GstarCAD este un program de proiectare și desen tehnic CAD pentru care drepturile de proprietate intelectuală aparțin exclusiv Gstarsoft, producător al mai multor programe de proiectare, care acordă licență de folosire a acestuia la prețuri care vă permit să evitați o investiție prea mare pentru firmă.
Prin prețurile sale scăzute de achiziție GstarCAD vine in sprijinul IMM-urilor și le ajută să elimine riscul primirii de amenzi, beneficiind și de performanțele și eficiența acestui program de proiectare CAD. Acest software de proiectare CAD a fost conceput în scopul de a face ca aplicațiile CAD să fie accesibile tuturor. O dată ce ați achiziționat acest software scăpați de grija controalelor organelor de stat abilitate și de amenzile contravenționale ridicate.