Programe arhitectura 3D Autocad.

GstarCAD Architecture simplifică pașii de desenare, oferind soluții mai convenabile, mai rapide și mai rentabile pentru desenarea de planuri și construcții arhitecturale. GstarCAD Architecture utilizează componente constructive asociative și parametrice pentru a crea desene bazate pe tehnologii obiect. Desenele 2D și modelele 3D sunt generate în mod sincron pentru a satisface nu numai cerințele de desen de construcție, ci și vizualizarea 3D a clădirii.

Afișez toate cele 5 rezultate

 • Reducere! GstarCAD Architectural - Software proiectare arhitectura

  GstarCAD 2018 Architectural

  5.635 lei 4.450 lei

  GstarCAD Architecture simplifică pașii de desenare, oferind soluții mai convenabile, mai rapide și mai rentabile pentru desenarea de planuri și construcții arhitecturale.  GstarCAD Architecture utilizează componente constructive asociative și parametrice pentru a crea desene bazate pe tehnologii obiect. Desenele 2D și modelele 3D sunt generate în mod sincron pentru a satisface nu numai cerințele de desen de construcție, ci și vizualizarea 3D a clădirii.

 • Reducere! GstarCAD Mechanical 2020

  GstarCAD 2020 Mechanical

  5.635 lei 4.450 lei

  GstarCAD Mechanical 2019Acoperind toate domeniile de proiectare mecanică, GstarCAD Mechanical este un software profesional de proiectare și desen, special conceput pentru fabricație. Indiferent cu ce fel de sarcină de proiectare vă confruntați, GstarCAD Mechanical vă ajută la finalizarea perfectă a ideilor.

 • Reducere! GstarCAD Performanta si calitate

  GstarCAD 2020 Professional

  2.815 lei 2.250 lei

  GstarCAD 2020 vine cu o optimizare completă 3D,
  caracteristici practice noi și îmbunătățiri importante, ceea ce face ca proiectarea să fie mai fluentă și eficientă. Cu o performanță dintre cele mai bune, o compatibilitate fără cusur și funcționalități complete, GstarCAD 2020 devine o alternativă CAD așa cum ți-o dorești.

 • Reducere! GstarCAD - Ieftin și bun

  GstarCAD 2020 Standard

  2.250 lei 1.750 lei

  Cu GstarCAD 2019 Standard piața software CAD s-a îmbogățit cu un nou produs ieftin și de bună calitate având toate posibilitățile de lucru specifice aplicațiilor 2D avansate..
  Versiunea GstarCAD 2019 Standard reprezintă un salt înainte semnificativ către un nou mod de proiectare bazat pe stabilitate operaționala, performanta, funcționalitate, flexibilitate și aplicabilitate.

 • Reducere! GstarCAD Collaboration

  GstarCAD Collaboration

  1.210 lei 1.150 lei

  GstarCAD Collaboration este un instrument ideal pentru lucrul rapid și eficient în echipă și de la distanță, care reduce erorile de proiectare și costurile acesteia.