Licența cu activare software (flexnet) este legată de calculator
În cazul în care schimbați PLACA DE BAZA sau HARD DISK-ul calculatorului, codul de licență furnizat inițial nu mai este valid.

În acest caz trebuie să obțineți un alt cod de activare, prin transmiterea unei solicitări pe adresa office@gstarcad.ro / office@ioanco.ro sau contactându-ne telefonic la numărul 0741173033.

Noul cod de licenta vi se furnizează GRATUIT în limita a două coduri pe an (pentru aceeași licență) !

REGULI DE UTILIZARE SOFTWARE

Pentru utilizarea acestor programe este obligatoriu să respectați o serie de reguli și condiții impuse de producător.
La achizitionarea dreptului de folosință (licența) oricărui program (software) obligațiile ce derivă din regulile prezentate mai jos se consideră acceptate din momentul achiziționării.

Licența de utilizare reprezintă acordul legal între utilizator și BALANCE LIFE S.R.L. privind produsele informatice livrate. Licența se referă la software-ul pentru calculator, dispozitivele de stocare a kit-urilor de instalare și a documentației de utilizare.
Prin instalarea, copierea sau utilizarea acestui software se presupune că sunteți de acord cu și vă însușiți termenii acestei licențe.
Produsul software este protejat de legea drepturilor de autor nr.8/1996 și, indiferent de forma de prezentare sau suportul informational, constituie proprietatea intelectuală a producatorului.

Pe baza acestei licențe utilizatorul are următoarele drepturi și limitări:

a) Drepturi:
– poate instala sau utiliza produsul informatic achiziționat în conformitate cu conditiile de licențiere;
– daca produsul este prevăzut cu facilități pentru rețea, acesta poate fi utilizat pe atâtea calculatoare câte sunt prevazute în contractul de vânzare-cumpărare/factură/nota de licență;
– produsul poate fi stocat pe suport extern în vederea arhivării acestuia drept copie de siguranță;
– documentația de utilizare poate fi copiată și multiplicată dar numai pentru utilizare proprie.

b) Limitări:
Este interzisă cu desăvârșire:
– încercarea de decompilare, dezasamblare precum și accesul în zone ale produsului în care furnizorul nu a prevăzut proceduri automate de acces;
– separarea produsului în componente. Licența acționează ca un tot unitar;
– duplicarea, închirierea sau plasarea produsul în sistem leasing de către utilizator.