ARTISAN Render for GstarCAD 2020
Randare cu ARTISAN în GstarCAD
Randare gratuită și de calitate cu ARTISAN în GstarCAD

Gstarsoft vine cu o veste bună pentru toți proiectanții care vor pe lângă caracteristicile inovatoare și funcționalitatea remarcabilă deja cunoscute ale GstarCAD 2020 și cel mai bun efect de randare.

ARTISAN, software cunoscut la nivel mondial drept soluția perfectă de randare pentru proiectanții CAD care doresc să creeze imagini fotorealiste și de înaltă calitate, acum este acceptat în GstarCAD 2020.

ARTISAN este un software open source (free), un motor de randare care de acum poate rula și pe platforma GstarCAD ca și plugin. Este o unealtă excelentă pentru redarea obiectelor 3D în aspectul lor natural.

Interfața cu utilizatorul este foarte intuitivă. Chiar și unui proiectant începător îi va fi ușor să o folosească. Cu ARTISAN integrat ca motor de randare, crearea vizualizării în timp real devine și mai ușoară.

Randare cu ARTISAN în GstarCAD
Interfață user friendly pentru orice nivel – începător/avansat

Combinația puternică dintre ARTISAN și GstarCAD 2020 are, de asemenea, o gamă largă de materiale predefinite, setări de fundal și de iluminare din care proiectanții CAD pot alege.

Mai important este însă că există în sistem o bibliotecă (actualizată constant) în care utilizatorii își pot plasa propriile materiale contribuind la mărirea performanței, a productivității muncii și a calității  lucrărilor.

Randare cu ARTISAN în GstarCAD
Bibliotecă de materiale permanent îmbogățită

Testați-l și veți avea satisfacție deplină. Îl puteți descărca de pe pagina noastră cu kitt-uri de instalare (Download) sau făcând click AICI. Este GRATUIT.

Privește videoclipul de AICI pentru a vedea cum reușește ARTISAN for GstarCAD 2020 ca obiectul 3D desenat de tine să pară real.

One Thought on “ARTISAN for GstarCAD 2020 – randare excelentă”

Lasă un răspuns