Dezvoltatori din întraga lume au realizat potențialul GstarCAD și își asumă crearea de noi aplicații compatibile cu GstarCAD, aplicații care aduc plusvaloare platformei GstarCAD prin facilitățile și bibliotecile specifice pe care le conțin. Domenii multiple sunt acoperite de aceste aplicații: arhitectură, inginerie în construcții, mecanică, automatizare, producție, climatizare, electrică, structură de rezistență și altele. Nu ezita să le cercetezi. Nu știi care din ele îți poate fi de folos ! Le găsești pe toate AICI (desigur, în lb. engelză).

Iată doar câteva exemple:

ARTISAN – este un software cunoscut la nivel mondial drept soluția perfectă de randare pentru proiectanții CAD care doresc să creeze imagini fotorealiste și de înaltă calitate. ARTISAN este o unealtă excelentă pentru redarea obiectelor 3D în aspectul lor natural. Mai multe informați găsiți aici și AICI.

TOPOCAD2000 –  dezvoltat de firma braziliană MICROCAD Computação Gráfica oferă facilități pentru desene topografice. Aplicația este concepută în limba portugheză.  Mai multe detalii (în lb. engleză) puteți găsi AICI.

APLUS – este cel mai funcțional și flexibil add-on pentru software-ul bazat pe CAD. El răspunde la nevoile reale ale proiectanților, arhitecților, inginerilor și altor utilizatori ai software-ului de proiectare asistată de calculator. Suplimentul APLUS este utilizat de peste 40.000 de utilizatori CAD din întreaga lume! De asemenea, include cea mai mare bibliotecă de blocuri .dwg (disponibilă și pe site-ul oficial).

AddCAD – vă permite să proiectați 3D în timp ce vă aflați în GstarCAD-ul cunoscut. Cu AddCAD nu trageți doar linii, arce sau cercuri ci creați și pereți, uși, ferestre, acoperișuri, scări pe mai multe nivele. Aceasta înseamnă o creștere dramatică a productivității, cu o rapidă obținere a rezultatelor, cu detalii și calitate excelente.

CADprofi Mechanical – ajută la desenarea proiectelor mecanice și de construcție în 2D. Aplicația conține un set extins de piese standard, pregătite pe baza standardelor naționale și internaționale. Este, de asemenea, posibilă trasarea și editarea schemelor tehnologice, precum și a sistemelor hidraulice și pneumatice.

CP-Manufacturers – este un add-on CAD cuprinzând o bibliotecă de repere ale multor producători de renume mondial. Programul este gratuit.

PROFILEK – ajută la proiectarea instalațiilor sanitare: de încălzire, apă, canalizare, ventilație mecanică și alte tipuri de instalații, în mediul CAD. O unealtă excelentă pentru crearea profilelor longitudinale. Toate elementele introduse de Profilek se află pe layer-e organizate, ceea ce face ca desenul să fie lizibil.

LITIO 2.0 – este o aplicație pentru table metalice pe platforma GstarCAD care calculează și desenează dezvoltarea plană a conductelor, tranziții dreptunghiulare până la rotunde, cilindri, conuri, intersecții ale țevilor, racorduri, bifurcații, coturi etc. Este ideal pentru industria prelucrătoare a tablelor: pentru HVAC, rezervoare, cicloane, extractoare de praf, conducte, sisteme de transport, silozuri, tubulaturi etc.

MeteorCalc SL /  MeteorSpec LT electrical design toolkit – este un instrument /set de instrumente freeware pentru proiectanți electrici care automatizează complet toate calculele electrotehnice și calculele specificațiilor în rețelele de distribuție de joasă tensiune. Calculatoarele ușor accesibile pentru electricieni le accelerează semnificativ munca.

CADprofi Electrical – este o aplicație puternică pentru proiectarea unei părți electrice a instalațiilor de iluminat stradal. Software-ul automatizează complet toate calculele electrotehnice, calculele de specificații și schițele schemelor electrice.

Elecdes Design Suite – este un software premiat pentru proiectarea echipamentelor electrice și instrumentației care este utilizat de proiectant pentru a asigura realizarea precisă și rapidă a schemelor electrice/instrumentației, a buclelor I & C, a schemelor de conectare și a altor ieșiri tehnologice precum listele de materiale și listele de conexiuni.

e-CAD Reinforced Concrete, Steel, Wood – Este un set de instrumente pentru GstarCAD care accelerează și facilitează proiectarea construcțiilor din beton armat și din oțel în conformitate cu cele mai noi reglementări. Utilizarea programului economisește multe ore de lucru, este ușor de folosit, rapid și plăcut.

DTCPRO – este o aplicație care mărește capacitatea software-ului dvs. CAD în mod specific pentru modelarea digitală a terenului și lucrările de topografie, cu ajutorul unor instrumente de calcul topografic și de desen care vă va ajuta să obțineți rezultate excelente în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *