GstarCAD 2022- programe proiectare 3D arhitectura, inginerie, cadastru autocad

Dezvoltatori din întraga lume au realizat potențialul GstarCAD și își asumă crearea de noi aplicații compatibile cu GstarCAD, aplicații care aduc plusvaloare platformei GstarCAD prin facilitățile și bibliotecile specifice pe care le conțin. Domenii multiple sunt acoperite de aceste aplicații: arhitectură, inginerie în construcții, mecanică, automatizare, producție, climatizare, electrică, structură de rezistență și altele. Nu ezita să le cercetezi. Nu știi care din ele îți poate fi de folos ! Le găsești pe toate AICI (desigur, în lb. engleză).

Iată doar câteva exemple:

ARTISAN – este un software cunoscut la nivel mondial drept soluția perfectă de randare pentru proiectanții CAD care doresc să creeze imagini fotorealiste și de înaltă calitate. ARTISAN este o unealtă excelentă pentru redarea obiectelor 3D în aspectul lor natural. Mai multe informații găsiți aici și AICI.

Auto_C.A. 2020 – este un plugin, un program addon conceput cu contribuția tehnică a protagoniștilor din construcție pentru desenarea structurilor din beton armat folosind ca platformă GstarCAD. Este dezvoltat de firma italiană SE.TE.C. SNC . Mai multe informații (în lb. engleză) găsiți găsiți AICI

GstarConcrete – este un plugin, o aplicație pentru calculul elementelor structurale din beton armat care folosește GstarCAD ca și platformă de lucru. Este dezvoltat tot de firma italiană SE.TE.C. SNC . Mai multe informații găsiți pe site-ul dedicat gstarconcrete.com

TOPOCAD2000 –  dezvoltat de firma braziliană MICROCAD Computação Gráfica oferă facilități pentru desene topografice. Aplicația este concepută în limba portugheză.  Mai multe detalii (în lb. engleză) puteți găsi AICI.

APLUS – este cel mai funcțional și flexibil add-on pentru software-ul bazat pe CAD și constă în seturi de comenzi AutoCAD grupate în două meniuri suplimentare (comenzi noi și blocuri predefinite). El răspunde unor nevoi reale ale proiectanților, arhitecților, inginerilor și altor utilizatori de software CAD sporind productivitatea activității de proiectare. Plugin-ul APLUS este utilizat de peste 40.000 de utilizatori CAD din întreaga lume! De asemenea, include cea mai mare bibliotecă de blocuri .dwg (disponibilă și pe site-ul oficial).

AddCAD – vă permite să proiectați 3D în timp ce vă aflați în GstarCAD-ul cunoscut. Cu AddCAD nu trageți doar linii, arce sau cercuri ci creați și pereți, uși, ferestre, acoperișuri, scări pe mai multe nivele. Aceasta înseamnă o creștere dramatică a productivității, cu o rapidă obținere a rezultatelor, cu detalii și calitate excelente.

CADprofi Mechanical – ajută la desenarea proiectelor mecanice și de construcție în 2D. Aplicația conține un set extins de piese standard, pregătite pe baza standardelor naționale și internaționale. Este, de asemenea, posibilă trasarea și editarea schemelor tehnologice, precum și a sistemelor hidraulice și pneumatice.

CP-Manufacturers – este un add-on CAD cuprinzând o bibliotecă de repere ale multor producători de renume mondial. Programul este gratuit.

PROFILEK – ajută la proiectarea instalațiilor sanitare: de încălzire, apă, canalizare, ventilație mecanică și alte tipuri de instalații, în mediul CAD. O unealtă excelentă pentru crearea profilelor longitudinale. Toate elementele introduse de Profilek se află pe layer-e organizate, ceea ce face ca desenul să fie lizibil.

LITIO 2.0 – este o aplicație pentru table metalice pe platforma GstarCAD care calculează și desenează dezvoltarea plană a conductelor, tranziții dreptunghiulare până la rotunde, cilindri, conuri, intersecții ale țevilor, racorduri, bifurcații, coturi etc. Este ideal pentru industria prelucrătoare a tablelor: pentru HVAC, rezervoare, cicloane, extractoare de praf, conducte, sisteme de transport, silozuri, tubulaturi etc.

LitioLAB 1.0 – este un instrument avansat de desen matematic pentru forme complexe (curbe 2D, curbe sau suprafețe 3D) care nu sunt disponibile ca și comenzi standard în GstarCAD. LitioLAB vă ajută să desenați forme care urmează o ecuație sau o formulă matematică și să importați o serie de puncte XLS (sau alte formate) în desenul dvs., pentru a le desena ca o serie de puncte, segmente de linie ori poli linii 2D sau 3D.

MeteorCalc SL / MeteorSpec LT electrical design toolkit – este un instrument /set de instrumente freeware pentru proiectanți electrici care automatizează complet toate calculele electrotehnice și calculele specificațiilor în rețelele de distribuție de joasă tensiune. Calculatoarele ușor accesibile pentru electricieni le accelerează semnificativ munca.

CADprofi Electrical – este o aplicație puternică pentru proiectarea unei părți electrice a instalațiilor de iluminat stradal. Software-ul automatizează complet toate calculele electrotehnice, calculele de specificații și schițele schemelor electrice.

Elecdes Design Suite – este un software premiat pentru proiectarea echipamentelor electrice și instrumentației care este utilizat de proiectant pentru a asigura realizarea precisă și rapidă a schemelor electrice/instrumentației, a buclelor I & C, a schemelor de conectare și a altor ieșiri tehnologice precum listele de materiale și listele de conexiuni.

e-CAD Reinforced Concrete, Steel, Wood – Este un set de instrumente pentru GstarCAD dezvoltate de polonezii de la e-CAD care accelerează și facilitează proiectarea construcțiilor din beton armat, din oțel și lemn în conformitate cu cele mai noi reglementări. Utilizarea programului economisește multe ore de lucru, este ușor de folosit, rapid și plăcut.

DTCPRO – este o aplicație care mărește capacitatea software-ului dvs. CAD în mod specific pentru modelarea digitală a terenului și lucrările de topografie, cu ajutorul unor instrumente de calcul topografic și de desen care vă va ajuta să obțineți rezultate excelente în cel mai scurt timp.

Spatial Manager for GstarCAD – versiunea trial și comercială pentru Spatial Manager for GstarCAD 6.3 este acum disponibilă! Spatial Manager for GstarCAD este un plug-in GstarCAD puternic, conceput pentru utilizatorii GstarCAD care trebuie să importe, exporte, administreze și să îmbunătățească datele spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin, care include multe posibilități care nu erau disponibile până acum în GstarCAD.

TcpMDT – Descoperiți puterea GstarCAD în domeniul GIS folosind plugin-ul TcpMDT al spaniolilor de la Aplitop. Acesta oferă instrumente pentru proiectarea aliniamentelor orizontale și verticale, desenarea șabloanelor proiectului, rapoarte de zonă și volum, amenajări, tur virtual, măsurători și cotații, rețele de apă, canalizare și apă pluvială etc. Acest software de tip addon este potrivit pentru toate tipurile de proiecte de topografie pentru drumuri, urbanizări, cariere și nu numai. Este ușor de integrat în fluxurile de lucru OpenBIM, prin schimbul de fișiere IFC și LandXML. Structura sa modulară permite utilizatorilor să aleagă cele mai potrivite opțiuni pentru activitatea lor.

Mai multe detalii și descărcarea aplicației o găsiți accesând link-ul https://www.gstarcad.net/application/tcpmdt?id=36

Lasă un răspuns