BALANCE LIFE este mostenitorul lui IOAN Co ca distribuitor în Romania pentru produsele Gstarsoft.

Prin distributia GstarCAD, BALANCE LIFE SRL vine, pentru utilizatorii din România, cu soluții software CAD care să răspundă la două deziderate majore, care garantează obținerea satisfacției clienților săi: performanța ridicată și prețul minim.

GstarCAD este produs de Suzhou Gstarsoft Co., Ltd, companie fondată în anul 1993 pentru a dezvolta extensii suplimentare și profesional-orientate spre Firefox pentru AutoCAD©. Gstarsoft a dezvoltat propria platforma CAD, GstarCAD, compatibilă cu AutoCAD© în ambele sensuri.

Gstarsoft este recunoscut ca un furnizor de primă mână de programe CAD 2D/3D și soluții software pentru industrii ce implică arhitectura și ingineria construcțiilor (AEC), mecanica, fabricația de diverse bunuri, electronica și electrotehnica, sistemul informațional geografic (GIS), topografia și cartografia și altele. Având în spate peste 25 de ani de istorie plină de succes de practică și inovare tehnologică, Gstarsoft s-a dedicat furnizării de programe și soluții CAD rapide și puternice, compatibile DWG. Succesul său remarcabil este atestat de cele peste 500 de mii de instalări ale produselor GstarCAD și peste 10 milioane de utilizatori ai aplicației de vizualizare fișiere dwg FastView, din peste 100 de țări.
GstarCAD se bazează pe drepturi de proprietate intelectuală independente și tehnologii de bază brevetate, deținute de Gstarsoft.
Având un raport preț-calitate excelent, GstarCAD este recomandat în special persoanelor fizice autorizate (PFA), microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii și nu numai.
GstarCAD este util în toate domeniile industriale în care este nevoie să fie create, editate, vizualizate sau tipărite documentații grafice tehnice în format electronic de tipul DWG. GstarCAD și-a dovedit utilitatea în domenii precum arhitectura, ingineria în construcții, geodezia ca și în cartografie, topografie și cadastru. Industria mecanică, electronică sau electrotehnică sunt și ele beneficiare ale programelor GstarCAD. (Pentru detalii click AICI)
Nativ DWG, GstarCAD este complet compatibil cu AutoCAD© în formatul de date, suportând cele mai recente formate DWG / DXF, până la versiunea 2019. GstarCAD este o alternativă inovatoare la programele AutoCAD© și MicroStation© față de care oferă un mediu de lucru extrem de asemănător, având interfața, comenzile, meniurile, script-urile etc. similare permițând astfel utilizatorilor folosirea experienței acumulate în lucrul cu acestea.

VIDEO

Pe lângă calitățile sale tehnice incontestabile, ceea ce face ca GstarCAD să fie deosebit de atractiv și competitiv pe piața de aplicații software CAD, este prețul. Tabelul de mai jos este suficient de grăitor în acest sens.

Criterii
 GstarCAD 
 AutoCAD 
 Functionalitate
99 %
100 %
 Compatibilitate
99 %
100 %
 Stabilitate
98 %
100 %
 Preț
∼25 % *
100 %
 Licență
anuală
pe viață

* din subscripția anuală

GstarCAD este un soft ieftin care oferă performanță și eficiență.
Testați-l și nu veți fi dezamăgiți ! GARANTAT !