In perioada de livrare pot interveni situatii speciale generate de factori independenti de vointa noastra (conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.) care pot conduce la intarzieri. In astfel de situatii veti fi informat pe caile folosite in comunicarile anterioare (telefon, fax, e-mail etc.) urmand a se face decalarea termenului de livrare functie de datele concrete ale situatiei speciale aparute.
COSTURI DE LIVRARE
Costurile de livrare  sunt de 25 lei. Pentru orasele in care firma de curierat contactata nu are sedii se percep costuri de livrare conform listei de preturi a acesteia.
Puteti opta pentru plata ramburs a expedirii, dar si pentru o anumita firma de curierat rapid.
Nu se livreaza produse in afara granitelor Romaniei.
Factura emisa include taxa de transport.
Modalitatea de achizitie (de plata) nu are efect asupra costurilor (nu exista comision sau taxe aditionale) cu exceptia platii ramburs (unde firma de curierat aplicã o taxã de 1% din valoarea coletului).
Produsele sunt inmanate in ambalajul original al producatorului. Pentru o protectie mai buna BALANCE LIFE SRL. expediaza produsele cu un ambalaj suplimentar.
La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului precum si conformitatea continutul acestuia cu lista de continut atasata lui.

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate se face in toata tara, prin curierat rapid, în termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii si plata contravalorii acesteia.Pentru produsele a caror contravaloare se achita prin transfer bancar (ordin de plata sau virament) termenul de livrare curge din momentul in care suma respectiva a intrat integral in contul firmei noastre.