GstarCAD este cunoscut ca unul dintre cele mai bune programe IntelliCAD.

Incluzand atat trasaturi 2D, cat si trasaturi 3D, GstarCAD ( versiunea Standard sau Professional) este un program de proiectare 3D CAD care ofera suport complet si compatibilitate completa cu AutoCAD.
GstarCAD este alternativa CAD fiabila la AutoCAD, avand un grad de compatibilitate de 99% cu acesta.

Dezvoltatorii de programe CAD specializate, apreciind performantele GstarCAD si raspandirea acestuia in lume, migreaza cu aplicatiile lor catre GstarCAD asigurand compatibilitatea programelor proprii cu platforma GstarCAD.

Multi producatori de aplicatii specializate au anuntat intentia lor de a migra de la AutoCAD catre GstarCAD.

5 MOTIVE PENTRU A ALEGE GstarCAD ?

1. Compatibilitate cu AutoCAD.
GstarCAD este 99% compatibil cu AutoCAD.Acesta are aceeasi interfata si stil de operare ca si celebrul software CAD.

2. Incepeti activitatea imediat.
Nu este necesar sa alocati un timp de invatare si nici sa alocati costuri pentru instruirea personalului.Tot ce aveti de facut este sa  instalati aplicatia si sa incepeti lucrul.

3. GstarCAD si AutoCAD – o relatie bilaterala.
GstarCAD este nativ DWG. Nu va exista nici o conversie de fisier si nici nu se vor pierde date in momentul deschiderii fisierelor realizate in AutoCAD (AutoCAD R14 la 2009).
Acest lucru este valabil si in cazul importului de fisiere in Autocad din GstarCAD.

4. Pret accesibil.
Costurile scazute de achizitie sunt un atu pentru GstarCAD. Puteti astfel cu un buget redus sa achizitionati un program care va ajuta sa sporiti profiturile, sa reduceti riscul primirii de amenzi si sa cresteti eficienta procesului de proiectare.

5. Esti protejat legal cu GstarCAD.
Cei mai multi dintre utilizatorii CAD utilizeaza aplicatii software nelicentiate.Motivul principal al acestui fenomen este costul ridicat de achizitie ale aplicatiilor renumite, preturi ce nu sunt insa accesibile companiilor mici si mijlocii.
GstarCAD vine in sprijinul IMM-urilor prin preturile sale scazute de achizitie. Acest software a fost conceput in scopul de a face ca aplicatiile CAD sa fie accesibile tuturor. O data achizitionat acest software scapati astfel de grijile controalelor organelor de stat abilitate si de amenzile contraventionale ridicate.
GstarCAD este o aplicatie independenta si detine drepturile de proprietate intelectuala si va salveaza compania de la o investitie de mare.