Licenta este legata de calculator
In cazul in care schimbati PLACA DE BAZA sau HARD DISK-ul calculatorului, codul de licenta furnizat initial nu mai este valid.

In acest caz trebuie sa obtineti un alt cod de activare, prin transmiterea unei solicitari pe adresa office@gstarcad.ro / office@ioanco.ro sau contactandu-ne telefonic la numarul 0741173033.

Noul cod de licenta vi se furnizeaza GRATUIT in limita a doua coduri pe an (pentru aceeasi licenta) !

REGULI DE UTILIZARE SOFTWARE

Pentru utilizarea acestor programe este obligatoriu sa respectati o serie de reguli si conditii impuse de producator.
La achizitionarea dreptului de folosinta (licenta) oricarui program (software) obligatiile ce deriva din regulile prezentate mai jos se considera acceptate din momentul achizitionarii.

Licenta de utilizare reprezinta acordul legal intre utilizator si IOAN PROIECTARE (fost IOAN CO) S.R.L. privind produsele informatice livrate. Licenta se refera la software-ul pentru calculator, dispozitivele de stocare a kit-urilor de instalare si a documentatiei de utilizare.
Prin instalarea, copierea sau utilizarea acestui software se presupune ca sunteti de acord cu si va insusiti termenii acestei licente.
Produsul software este protejat de legea drepturilor de autor nr.8/1996 si indiferent de forma de prezentare sau suportul informational constituie proprietatea intelectuala a producatorului.

Pe baza acestei licente utilizatorul are urmatoarele drepturi si limitari:

a) Drepturi:
– poate instala sau utiliza produsul informatic achizitionat in conformitate cu conditiile de livrare;
– daca produsul este prevazut cu facilitati pentru retea, acesta poate fi utilizat pe atatea calculatoare cate sunt prevazute in contractul de vanzare-cumparare/factura/nota de licenta;
– produsul poate fi stocat pe suport extern in vederea arhivarii acestuia drept copie de siguranta;
– documentatia de utilizare poate fi copiata si multiplicata doar pentru utilizare proprie.

b) Limitari:
Este interzisa cu desavarsire:
– incercarea de decompilare, dezasamblare precum si accesul in zone ale produsului in care furnizorul nu a prevazut proceduri automate de acces;
– separarea produsului in componente. Licenta actioneaza ca un tot unitar.
– duplicarea, inchirierea sau plasarea produsul in sistem leasing de catre utilizator.