GstarCAD 2018 Professional Standard

GstarCAD 2020 bate la ușa ta !

Cu o performanță excelentă a software-ului și instrumente de design mai eficiente, GstarCAD 2019 oferă o experiență de brand nou în proiectarea de arhitectură și de mecanică !

Și pentru că lucrurile nu stau pe loc versiunea GstarCAD 2020 este gata de lansare.

Și pentru că Gstarsoft nu vrea să rămâi în urmă îți oferă, la achiziția versiunii GstarCAD 2019, Standard sau Professional, upgrade gratuit la versiunea GstarCAD 2020.

GstarCAD a fost întotdeauna platforma alternativă CAD preferată de utilizatori la nivel mondial datorită performanțelor sale, compatibilității și costului mult mai rezonabil. Susținut de un motor de înaltă performanță cu funcții puternice și o interfață familiară, GstarCAD ajută utilizatorii să realizeze desene și modele mult mai rapid. Versiunea 2019 a venit cu mai multe îmbunătățiri privind optimizarea performanțelor, noi caracteristici pentru proiectare eficientă, îmbunătățiri funcționale pentru realizarea rapidă a sarcinilor dificile și instrumente inovatoare pentru economisirea timpului de redactare și desenare a proiectelor.

Suport pentru formatul DWG 2019

GstarCAD 2019 acceptă ultimul format DWG 2019. Deschideți, editați și salvați desene la cea mai recentă versiune DWG, împreună cu funcții mai compatibile.

Optimizarea performanței

GstarCAD 2019 păstrează o viteză și o stabilitate excelentă, cu o optimizare și o îmbunătățire semnificativă a performanței de operare, consumând mult mai puțină memorie în comparație cu orice alt software competitiv, mai ales când se lucrează cu desene mari.

Caracteristici noi, îmbunătățite și inovatoare pentru o proiectare eficientă

  1. Opțiuni pentru array

Sunt disponibile noi opțiuni de matrice pentru a crea copii ale obiectelor aranjate în modelul RECTANGULAR, POLAR sau PATH.

  1. Planul secțiunii

Comanda SECTIONPLANE creează un obiect de secțiune care acționează ca un plan de tăiere prin solide, suprafețe sau regiuni. Dacă activați secționarea live și mutați obiectul secțiunii pe întregul model 3D în spațiul modelului, puteți dezvălui detaliile interioare în timp real.

  1. Îmbunătățirea opțiunilor planului

Tipărirea cu opțiuni de transparență și Shade Plot sunt implementate în caseta de dialog pentru a îmbunătăți calitatea tipăririi desenelor 2D / 3D.

  1. Îmbunatatirea stilurilor de plotare

Managerul de configurare a paginilor pentru aspect acceptă opțiunea Afișare stiluri plot. Puteți desemna diferite tabele de stil de plotare pentru fiecare aspect din desenele dvs.

  1. M2LVPORT (Definiți fereastra de vizualizare a aspectului din spațiul model)

Comanda M2LVPORT creează un port de vizualizare a spațiului de dispunere prin specificarea unei zone din spațiul model. Calculează dimensiunea ferestrei de vizualizare în funcție de raportul setat și localizează fereastra de vizualizare în spațiul de dispunere.

 

  1. Creșterea atributului

Comanda ATTINC ajută la specificarea atributului blocurilor cu valoare incrementală și la modificarea valorii de atribut a blocurilor în funcție de metoda de sortare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *